Kuala Lumpur, Malaysia | Jakarta, Indonesia info@blockchaindev.my

BPK#3 – Bicara Perdagangan Kripto 26 September 2018

Blockchaindev Sdn Bhd > Bicara Perdagangan Kripto > BPK#3 – Bicara Perdagangan Kripto 26 September 2018

Saya seperti orang lain juga, punya mimpi dan mimpi tanpa melakukan banyak analisa dan tindakan akan kekal sebagai mimpi sahaja. Pagi ini seperti biasa saya hanya mahu bercakap-cakap kosong mengenai keadaan iklim Bitcoin semasa. Abaikan jika pada firasat anda, kata-kata saya ini sekadar mimpi di siang hari.

Seperti apa yang saya telah katakan semalam, graf Bitcoin telah memperlihatkan dua lilin hijau berturut-turut. Sekarang saya akan melihat persimpangan Stochastic pula, jika anda membaca kemaskini saya semalam, ianya adalah sangat penting.

Hanya dalam beberapa minggu yang lalu, dengan mengikuti kaedah analisis ini sahaja, kita mampu menghasilkan keuntungan sehingga $ 500 per Bitcoin.

Hah?? Jangan percaya saya? Pada 18 September 2018, Bitcoin berada pada $ 6,231 dan Stochastic berada dalam jajaran yang lebih besar dan mempunyai lintasan yang penting. Hanya tiga hari kemudian, Bitcoin menyentuh paras tertinggi $ 6,770 dalam jual beli overbought di mana ia mempunyai pembalikan (Swing) lagi. Apa lagi, pada ketika itu, tukarlah Bitcoin ke USDT, menanti harganya kembali turun, dan membeli lagi Bitcoin dengan USDT tersebut dan lakukanlah berulang-ulang. Haha 😊

Apa perdagangan saya hari ini?
Sekarang kita berada dalam jajaran yang lebih besar dan garis biru sedang bersiap sedia untuk bersayap dan menyeberangi oren. (Lihat imej) Apabila penyeberangan ini berlaku, saya akan mengumpulkan banyak Bitcoin dalam kedudukan yang panjang dan menggunakan leverage.

Seperti biasa Trade At Your Own Risk (TAYOR) dengan berbekal doa kepada yg maha esa dan semangat juang berani gagal anda itu sendiri.

CryptoHawk
#Perjuangan
Pertubuhan Cypto Republik

Miliki wallet kripto percuma di www.mypw.io
Mulakan berdagang Kripto di www.nucex.io
Ketahuilah kripto Nusantara di www.pitiscoin.asia
Pelajari Blockchain di www.blockchainacademyasia.io

Related Posts

Leave a Reply