Kuala Lumpur, Malaysia | Jakarta, Indonesia info@blockchaindev.my

BPK#2 – Bicara Perdagangan Kripto – 25 September 2018

Blockchaindev Sdn Bhd > Bicara Perdagangan Kripto > BPK#2 – Bicara Perdagangan Kripto – 25 September 2018

Seperti biasa, saya hanya mahu bercakap-cakap kosong mengenai keadaan iklim Bitcoin semasa. Abaikan jika pada firasat anda, kata-kata saya sekadar mengigau di tengahari.

Dalam kemaskini ini, saya mahu meluangkan masa sedikit untuk bercakap mengenai penunjuk stochastic dan strategi perdagangan baru yang akan saya gunakan. Sama seperti rsi, stochastic mempunyai julat 0-100.80-100 dianggap overbought dan 0-20 dianggap oversold.

Dalam imej yang dilampirkan, kita melihat carta 4 jam yang di zum keluar. Stochastic, seperti MACD menggunakan cross untuk menandakan perubahan arah aliran.

Setiap kali stochastic telah jatuh ke rantau oversold (ditunjukkan dengan warna merah) ia telah berpindah ke rantau oversold. Seiring dengan ini, harga naik mencipta perdagangan ayunan (swing).

Apakah arah perdagangan saya?

Apabila langkah stochastic jatuh ke dalam zon merah yang ditonjolkan ini, dapat dilihat zon pengumpulan bitcoin. Apabila kedua-dua baris menyeberang, ini adalah pengesahan perdagangan pembalikan. Lihat carta 4 jam Bitcoin untuk peluang perdagangan ayunan (swing).

Seperti biasa Trade At Your Own Risk (TAYOR) dengan berbekal doa kepada yg maha esa dan semangat juang berani gagal anda itu sendiri.

CryptoHawk
#Perjuangan
Pertubuhan Cypto Republik

 

Miliki wallet kripto percuma di www.mypw.io
Mulakan berdagang Kripto di www.nucex.io
Ketahuilah kripto Nusantara di www.pitiscoin.asia
Pelajari Blockchain di www.blockchainacademyasia.io

Related Posts

Leave a Reply